Tanssi-liiketerapeuttinen ryhmä kevään ohjelmistossa!

Tiistaisin 28.2 alkaen Mahdollisuuksien Tilalla kokoontuu tanssi-liiketerapeuttinen ryhmä, Lähelle.

Kokoontuminen klo 17.30-19, yhteensä 10 kertaa kevään aikana.

Ilmoittautuminen 20.2 mennessä. Vielä ehtii mukaan!

Ryhmässä tutkitaan kehotyöskentelyn, liikkeen ja luovien menetelmien avulla suhdetta erityisesti omaan kosketukseen ja koskemattomuuteen, kehonkuvaan sekä itsemyötätuntoon - kokeilemme, aistimme ja ihmettelemme tätä ei-tietämisen tilasta käsin, yksin ja yhdessä. Ryhmä soveltuu sekä kehotyöskentelyyn tutustuville että sitä jo aiemmin kokeilleille aikuisille. Jokainen työskentelee ja osallistuu itseään ja tuntemuksiaan kuulostellen ja kunnioittaen. Kehotyöskentelyn avulla voi mm. löytää voimavaroja ja tapoja hoitaa itseä, kiinnittyä nykyhetkeen, aktivoida mielikuvitusta, vähentää stressiä sekä lisätä hallinnan- ja turvallisuudentunteita ja siten edistää ajatusmallien sekä reagointitapojen joustavuutta erilaisissa tilanteissa.

Ryhmä on suljettu ja sen koko on 8 osallistujaa. Ryhmäkokonaisuuden hinta on 100€/osallistuja (työttömät ja opiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen).

Kanssamatkaajana ja ohjaajana toimii Susanna Norppa, joka opiskelee viimeistä eli neljättä vuotta tanssi-liiketerapeutiksi ja ryhmä on osa hänen lopputyötään. Hänellä on myös aiempi terapia-alan koulutus ja tästä useamman vuoden työkokemus.

Ilmoittautumiset sekä mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen luovanorppa@gmail.com.

Lisätietoa ryhmän fb-tapahtumasta: www.facebook.com/events/1900858426853088

Lämpimästi tervetuloa!