Läpimurtoja piirityöskentelyllä - pystyminen


Luvassa tänä torstaina:

Mihin minä pystyn? Mihin en koe juuri nyt pystyväni, vaikka haluaisin? Miten ottaa askel kohti omien voimavarojen löytämistä ja pystymistä? Meissä kaikissa ihmisissä asustaa valtava potentiaali. Kaiken hyörinän ja arjen pyörimisen keskellä se saattaa helposti unohtua ja saamattomuuden, tyhjyyden ja passiivisuuden tunteet voivat nousta pintaan, vaikka ihminen tosiasiassa tekisikin joka päivä valtavan määrän pystymistä vaativia asioita. Kun tiedostaa mihin kaikkeen on pystyväinen, voi yllättyä positiivisesti. Miten tuon oman potentiaalin ja pystymisen tiedostamisen voi valjastaa arjen hyvinvointia lisääväksi työkaluksi?

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ”sisäiseen pystyjääsi” rennossa ilmapiirissä circle way -pi
irityöskentelyn keinoin.

Torstaina 6.4. klo 18 - 21

Lisätietoa fb-tapahtumassa:
www.facebook.com/events/283496625418861


Mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa. Lähetä sitova ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen petteri.tuovinen0@gmail.com tai viestillä tähän fb-eventtiin.

Osallistumismaksu 5 euroa, jolla katetaan tilan käyttö ja tarjoilut. Vapaaehtoisen maksu ohjelman järjestäjille. Maksu käteisellä.

Piirityöskentelyn käytännön toteutuksesta vastaa yhteisöpedagogi Suvi Tiihonen. Suvin lisäksi tapahtumaa ovat olleet suunnittelemassa Saara Hirvonen ja Petteri Tuovinen.