Ensi tiistaina: Äitipiiri klo 17.30-19

Tule mukaan kuuntelemaan, kertomaan ja jakamaan rehellisesti ja avoimesti (sekä luottamuksellisesti) kokemuksesi äitiydestä ja sen mukana tuomista elämänmuutoksista!

Äidiksi tulo on yksi elämän suurimpia muutoksia. Äitiys ei ole pelkästään pienestä ihmisestä huolehtimista ja kasvattamista fyysisellä tasolla. Äitiyteen ja vanhemmuuteen liittyy fyysisen puolen lisäksi paljon tunteita ja henkistä tasapainoilua, näkymätöntä voimaa ja viisautta, jota harvoin kirjoista tai vauvalehtien artikkeleista voi lukea.

Äitiys yhdistää ja vahvistaa naisia kun annamme sen niin tehdä. Tuntemusten ja ajatusten jakaminen on arvokasta, palkitsevaa ja voimaannuttavaa. Tavoitteena on saada syvempää ymmärrystä äitiydestä, vanhemmuudesta, itsestämme, tunteista ja kokemuksistamme. Jokainen kokemus on arvokas ja jokaisella niistä on tarkoitus.

Sydämellisesti tervetuloa!

Piirin fasilitoijana toimii Milla Koivisto.

Ps. Uskon, että pieni irtiotto äidille tekee hyvää ja siksi mikäli mahdollista, tule itsesi kanssa ilman vauvaa/lasta. Lisäksi tällöin on helpompi keskittyä hetkeen ja saada tilaa omille ajatuksille. Mutta ymmärrettävästi mikäli vauva on vielä hyvin pieni tai haluat kovasti tulla, eikä lasta ole mahdollista jättää kotiin, ota lapsi mukaan 😊 Ole myös yhteydessä mikäli kiinnostuit illoista, mutta ajankohta ei sovi sinulle.

Piirille on luvassa säännöllistä jatkumoa, tästä jutellaan yhdessä tapaamisessa.

Oviraha 3 euroa.