Mukaan Unelmointihuoneen yhteisöön?

Kiinnostaisiko yhteisöllisyys Tampereella ja/tai työtilan käyttö upeassa Tahmelan huvilan miljöössä, Pyhäjärven rannalla?

Nyt olis hieno mahis, sillä etsimme uusia jäseniä unelmointihuoneen yhteisöön Tahmelan Huvilalle! 🎉😊💥🌼Jes, olemme innoissamme, tästä on unelmoitu jo pidemmän aikaa. 😊

Ensimmäinen infotilaisuus oli aiemmin tällä viikolla, mutta mikäli toiminta kiinnostaa ja haluat kuulla lisää, tule käymään Tahmelan huvilalla 19.8. klo 18-20!

Lisätietoa FB-tapahtumasta.

Unelmointihuoneen yhteisön jäsenenä voit käyttää huonetta varaamasi ajan verran esim. taiteelliseen ja luovaan työskentelyyn, vastaanottotilana, rentoutumiseen ja erilaisiin harjoituksiin.

Tämän lisäksi yhteisön toimintaan kuuluu 1-2 kertaa kuussa yhteinen tapaaminen ja viikoittainen yhteisöruokailu. Tapaamisten tarkoituksena on tutustua, pitää hauskaa, syventyä unelmoinnin mahdollisuuksiin henkilökohtaisella ja yhteisön tasolla sekä luoda prosessoiva ja syvällinen yhteisö, joka elävöittää ja rikastuttaa siihen kuuluvien jäsenten elämää. Tapaamisiin osallistuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.


Kesäterkuin,

Henni, Johanna & Sara