Info


Mikä ihmeen Mahdollisuuksien tila?

Mahdollisuuksien Tila on avoin kulttuuritila, jonka lähtökohdat ovat taiteellisen toiminnan, todellisuuden tutkimisen ja yhteisöllisen toiminnan välimaastossa. Tarkoituksenamme on tarjota erityislaatuista paikkaa, missä erilaiset ihmiset voivat toteuttaa itseään, luoda yhteisöllisyyttä sekä rikastuttaa alueensa kulttuuria, omien kiinnostuksiensa pohjalta.

Tällä hetkellä toimimme kahdessa paikassa: Mahdollisuuksien Tilalla Tahmelan liikekeskuksessa (Selininkatu 5) sekä Tahmelan Huvilalla (Uramonkatu 9), jonne olemme avanneet erityisen Unelmointihuoneen ja jossa toteutamme toimintaideaamme Mahdollisuuksien Huvilana. Tiesitkö, että tilojamme voi myös vuokrata?

Järjestämme erilaista luovaa ja yhteisöllistä toimintaa: keikkoja, tapaamisia, esityksiä, työpajoja, keskusteluita, näyttelyitä, juhlia, luentoja, harrasteryhmiä, kursseja ja avoimia illanviettoja. Erityisenä tavoitteena toiminnassamme on avoimemman ja leikkisämmän vuorovaikutuksen sekä kiinnostavan, jokaisen omaa luovuutta aktivoivan toiminnan syntyminen. Tulevat tapahtumat löydät nettisivuiltamme ja facebookista.

Me Mahdollisuuksien Tilalla paitsi tuotamme tapahtumia, haluamme myös laajemmin aktivoida paikallisuutta ja sen luovia potentiaaleja. Tila toimii yhteisöpisteenä, missä ihmiset voivat kokoontua yhteen, järjestää itse paikallisesti kiinnostavaa toimintaa sekä tutkia ja kokeilla mahdollisuuksiaan. Samalla se haluaa toimia yhteisenä olohuoneena ja leikkipaikkana sekä aikuisille että lapsille.
Uskomme, että luova energia ei liity pelkästään taiteelliseen työhön, vaan kuuluu kaikille ihmisille mahdollisuutena tehdä kaikenlaisia kivoja juttuja. Tila ja sen toiminta pyrkii mahdollistamaan vapaata itseilmaisua ja luovuuden toteuttamista käytännössä, ei pelkästään perinteisen taiteen raameissa.

Mahdollisuuksien Tilaa sekä Mahdollisuuksien Huvilaa ylläpitää kaikille avoin ja yleishyödyllinen yhdistys Tästä tulee niin hieno maailma ry.

Tervetuloa mukaan!